fbpx

Platformă de știri și opinii

Sen. Dragoș Popescu: “PSD este ultimul partid care are dreptul să caute astăzi vinovați pentru eșecul campaniei de vaccinare”

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a subliniat că PSD-ul nu are voie să își dea cu părerea despre cum a funcționat până acum campania de vaccinare deoarece nu ar fi încercat nicio clipă să îi convingă pe oameni să se vaccineze.

La fel de nepotrivit să vină cu învinuiri este și Florin Cîțu deoarece, în pofida faptului că a coordonat campania de vaccinare, a găsit de cuviință să le spună oamenilor că am învins pandemia, încurajând astfel relaxările în exces, mai explică Dragoș Popescu.

“Astăzi este un moment în care întreaga veche clasă politică ar trebui să arate, măcar în ultima clipă, decență și responsabilitate.

PSD este ultimul partid care are dreptul să caute astăzi vinovați pentru eșecul campaniei de vaccinare și numărul de decese. PSD nu a contribuit la campania de vaccinare, nu a încercat să își convingă votanții sa se vaccineze. Din contră, au sabotat, în Parlament și prin declarațiile publice, vaccinarea.

PNL, prin Florin Cîțu, a coordonat campania de vaccinare. În pregătirea pentru valul 4, când aveam nevoie de măsuri clare care să impulsioneze vaccinarea, eram anunțați că pandemia s-a încheiat.

Astăzi, PSD și PNL, responsabilii direcți pentru eșecul campaniei de vaccinare, și-au dat mâna pentru a ataca USR.”, a scris senatorul Dragoș Popescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Dragoș Popescu

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top