fbpx

Platformă de știri și opinii

Prședintele CJD a semnat contractul pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Marți, 19 octombrie 2021, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a semnat contractul de proiectare tehnică și execuție pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște.

Educația copiilor cu nevoi speciale este o prioritate pentru Consiliul Județean Dâmbovița, așa cum se întâmplă de altfel cu tot ceea ce înseamnă unitate școlară în județ. Să nu uităm că în municipiul Târgoviște regăsim printre cele mai moderne unități de învățământ din țară, de la creșe până la licee, iar în mediul rural, de asemenea, s-au făcut schimbări radicale datorită implicării administrațiilor locale și a celei județene.

La Școala Gimnazială Specială din Târgoviște, după implementarea acestui proiect, elevii vor avea mai mult spațiu la dispoziție și, totodată, vor fi asigurate dotări moderne, conforme standardelor europene.

<<În cursul acestei dimineți, am semnat contractul de proiectare tehnică și execuție pentru „Reabilitarea, refuncţionalizarea şi asigurarea dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituţional al persoanelor cu dizabilităţi la Școala Gimnazială Specială Târgovişte”.
Dacă, în prezent, Școala Specială Târgoviște are 27 de săli de clasă, în urma implementării proiectului vor fi asigurate: 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere și 2 laboratoare cu toate dotările necesare, 3 săli pentru activități specifice, dar și o bibliotecă.
Valoarea totală a proiectului este de 7.254.320,44 lei. lei (TVA inclus).>>, a tramsmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top