fbpx

Platformă de știri și opinii

Mija (DN 72) – Coliziune între două tiruri, din care unul încărcat cu deșeuri periculoase. Traficul a fost blocat

in Actualitate by
Banner

Un accident în care au fost implicate două autotrenuri (TIR-uri) a avut loc la orele prânzului pe DN 72, pe raza localității dâmbovițene Mija ( comuna I.L Caragiale). Traficul a fost blocat, au anunțat reprezentanții Poliției Române.

Sursa foto- captură, postare facebook ( accident Mija, 20 octombrie 2021)

Data: 20 Octombrie 2021

Ora: 12:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 72 Târgoviște – Ploiești, în zona localității Mija, județul Dâmbovița, după ce două autotrenuri au fost implicate într-o coliziune frontală, fără a rezulta victime.

Se estimează reluarea circulației în 30 de minute.”

Au anunțat cei de la Infotrafic.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la Detașamentul Moreni al ISU Dâmbovița, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Târgoviște.

Conform celor de la ISU Dâmbovița: “Echipajele de pompieri au verificat starea conducătorilor auto și încărcătura din unul dintre autocamioane, care transporta cca.18 tone de deșeuri lichide de substanțe periculoase. Recipientele cu deșeuri nu au fost afectate de accident. Celălalt autocamion nu avea încărcătură. Din fericire nu au fost identificate victime.”

Un ehipaj de pompieri a rămas să asigure zona, până la eliberarea carosabilului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top