Chindia vinde bilete pentru meciul cu Craiova. Ce restricții vor fi

in Sport by
Banner

AFC Chindia Târgoviște pune în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova, programat vineri, 22 octombrie, ora 20.30, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, în etapa a 13-a a Ligii I.Prețuri bilete:Tribuna 0 – 30 leiTribuna I – 20 leiTribuna a II-a – 15 leiPeluză, sector oaspeți – 15 lei (suporterii oaspeți sunt rugați să contacteze clubul Chindia Târgoviște) Biletele sunt disponibile online, pe portalul myticket.ro.

Programul caselor de bilete:

Târgoviște, Calea Domnească nr. 216 (sediul clubului): miercuri, joi, vineri, între orele 8-16

Ploiești, stadion “Ilie Oană”: vineri, în ziua meciului, între orele 9-21.00

Având în vedere că rata de incidență a cazurilor COVID-19 depășește 6 la mia de locuitori, meciul se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a stadionului Ilie Oană.

IMPORTANT: Pe stadion vor avea acces:• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. Accesul la meci se face cu certificatul verde, care atestă apartenența la una dintre cele două categorii de mai sus. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Banner