fbpx

Platformă de știri și opinii

Valentin Calcan transmite felicitări președintelui CJD pentru refacerea drumului DJ714, fără sprijin guvernamental, în timp util

in Actualitate/Administrație by
Banner

Printre promisiunile pe care Corneliu Ștefan le-a făcut dâmbovițenilor atunci când a preluat conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a fost dezvoltarea stațiunii turistice Peștera-Padina.

Vara aceasta, accesul prin DJ 714 a devenit imposibil din cauza viiturilor, moment în care președintele Corneliu Ștefan a reacționat rapid și a dat startul lucrărilor pentru refacerea în cel mai scurt timp a porțiunii de drum distruse.

Era mare nevoie de sprijin guvernamental pentru aceste lucrări, însă nu s-a întâmplat. Probabil că mulți s-ar fi așteptat ca lucrurile să rămână pentru mult timp nerezolvate, însă președintele Consiliului Județean Dâmbovița și-a respectat promisiunea de a sprijini în orice moment turismul montan dâmbovițean.

Acum, în luna octombrie, porțiunea din DJ 714, din zona Cheilor Tătarului, a fost deja refăcută prin fondurile Consiliului Județean Dâmbovița.

Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Dâmbovița și preşedintele Asociaţiei Padina-Peştera, a mulțumit conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru seriozitatea cu care a tratat această problemă.

Totodată, Valetin Calcan a mai adăugat că, în ultimii 20 de ani, niciun alt președinte de Consiliu Județean nu a mai acordat o asemenea importanță zonei montane dâmbovițene.

<<O muncă susținută, cu o echipă a Lucrări Drumuri Poduri Dâmbovița extrem de talentată a făcut să avem accesul refăcut prin DJ714, Cheile Tătarului după dezastrul viiturilor din iulie și august.

De regulă nu-mi place să laud, mai ales persoanele aflate în funcții de conducere alese. Părerea mea este aceea că dacă vrei să fii ales Președinte la Consiliul Județean Dâmbovița, ești obligat să faci lucruri bune pentru dâmbovițeni.
Numai că, în ultimii 20 de ani am văzut 8 (opt) ‘președinți’ de județ. Toți promiteau la început că sprijină dezvoltarea Stațiunii. Toți!

După care, unul spunea că “brazii nu votează”, altul că “zero voturi la Peștera, = zero investiții publice”.
Alți 2-3 președinți doar au mimat dorința pentru construirea unui pol turistic montan, nimic mai mult. Puțini Președinți sunt cei care chiar au făcut ceva real și pentru asta, le mulțumesc.

Spuneam că nu-mi place să laud dar, sunt obligat de realitatea constatată astăzi în Cheile Tătarului să fac o excepție.
Felicitări Corneliu Stefan!
Mi-ai promis în dimineața de după dezastrul viiturii că nu ne vei lăsa, că până în octombrie drumul va fi refăcut cu sau fără sprijin guvernamental.
Le-am transmis tuturor vorbele tale dar, spun acum, am fost cu toții destul de sceptici! Ai promis! Ai făcut! Fără sprijin guvernamental… Felicitări!

PS: nicio veste bună nu rămâne nepedepsită. Nici anul acesta nu-i vom avea asfaltați pe cei 5km de drum Bolboci-Cheile Tătarului din cauza … altor contestații (a 4-a rundă).
Uite așa-și bat joc unii de viața noastră!>>, a transmis Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Valentin Calcan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top