fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviștea a ajuns la 800 de cazuri active (covid-19) și o incidență de 8,71/1000. Noi recorduri în județul Dâmbovița. Toate datele (19 octombrie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

În momentul de față, 19 octombrie, conform celor mai recente statistici anunțate de autorități, cele mai multe cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, la nivelul județului Dâmbovița, sunt la Târgoviște, unde numărul de cazuri active a ajuns la 800 (creștere de 47 de cazuri noi, doar în ultimele 24 de ore). La Crevedia, în ciuda faptului că a fost, teoretic, impusă carantina zonală, numărul de cazuri continuă să crească, iar incidența a ajuns la nivelul record, pentru Dâmbovița, de 17.97 la mie.

Sunt nu mai puțin de 21 de localități unde gradul de incidență a cazurilor a trecut de nivelul de 7,5 la mie (nivelul maxim până la care se iau măsuri gradual). Între acestea sunt orașele Titu, Găești, Răcari și Târgoviște unde au fost înregistrate creșteri și în ultimele 24 de ore.

În 72 de localități dâmbovițene, dintr-un total de 89, a fost depășit pragul de alertă ( incidență de cel puțin 3 la mie). În toate localitățile județului Dâmbovița sunt semnalate cazuri active de îmbolnăvire, în momentul de față.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top