fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD solicită sprijin pentru SJUT. E necesară creșterea capacității de internare a pacienților COVID-19 la spitalele din Pucioasa, Găești și Moreni

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a avut o întâlnire, alături de prefectul județului, cu primari, reprezentanți ai primăriilor, dar și cu managerii spitalelor din Pucioasa, Găești și Moreni.

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște are nevoie de sprijin din partea celorlalte spitale din județul Dâmbovița întrucât numărul pacienților infectați cu COVID-19 care ajung direct la Târgoviște a crescut foarte mult în ultima perioadă.

În urma discuțiilor purtate, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a primit asigurări că fiecare spital din județ va reuși să se doteze, în cel mai scurt timp, cu echipamentele necesare, astfel încât pacienții să poată fi tratați corespunzător în cea mai apropiată instituție medicală.

“În cursul acestei dimineți, am avut o întâlnire cu conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște: cea mai mare unitate medicală din județul nostru este copleșită de numărul mare al bolnavilor COVID-19 care sunt trimiși, în Târgoviște, de celelalte spitale din județ. Pentru a rezolva această situație, astăzi, la solicitarea mea, împreună cu prefectul județului Dâmbovița, am avut o întâlnire la care au participat primari, reprezentanți ai primăriilor, dar și managerii spitalelor din Pucioasa, Găești și Moreni.

Pentru a nu bloca în totalitate activitatea Spitalului Județean de Urgență, am convenit împreună cu reprezentanții celor trei spitale din județ ca aceștia să ia toate măsurile necesare pentru a crește capacitatea de internare a pacienților COVID-19. Am primit asigurări că fiecare spital din județ va reuși să se doteze, în cel mai scurt timp, cu echipamentele necesare, astfel încât pacienții să poată fi tratați, cât mai repede, în cea mai apropiată instituție medicală.”, a scris pre;edintele Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top