fbpx

Platformă de știri și opinii

Incidența (covid-19) crește la peste 7,5, la Târgoviște. Record de 16,33/1000, la Crevedia. Toate datele din Dâmbovița (17 octombrie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Numărul de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus continuă să crescă, la nivelul județului Dâmbovita, iar gradul de incidență a cazurilor a crescut spectaculos, în ultimele 24 de ore, în multe dintre localitățile județului.

În momentul de față ( 17 octombrie) sunt nu mai puțin de 31 de localități ce au trecut de pragul de incidență de 6 la mie, la nivelul județului Dâmbovița. Dintre acestea, 17 au trecut si de pragul maxim de alertă (7,5 la mie). Cea mai mare rată a incidenței, la nivelul județului Dâmbovița, este la Crevedia (16,33 la mie).

Între localitațile ce au depășit pragul maxim de alertă (7,5 la mie) se regăsesc și orașele Titu, Găești, Răcari și Târgoviște, iar municipiul Moreni este la un pas de a atinge acest prag.

La Târgoviște se înregistrează cele mai multe cazuri active de îmbolnăvire, respectiv 716 ( un adevărat record în perioada pandemică, din 2020-2021). Gradul de incidență a urcat până la valoarea de 7,79 la mie, la Târgoviște.

68 din cele 89 de localități din Dâmbovița au trecut de pragul de alertă (pragul de 3 la mie incidență).

Toate datele (17 octombrie) în tabelul de mai jos (click descarcă):

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top