fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

Pucioasa| A fost lansată licitația pentru asfaltarea a 15 străzi

in Actualitate/Administrație by
Banner

Vești bune pentru locuitorii orașului Pucioasa. Primarul Constantin Ana a anunțat recent pe pagina sa de Facebook că vineri, 15 octombrie, a fost lansată licitația pentru execuția lucrărilor de modernizare și reabilitare a 15 străzi din oraș.

De asemenea, alte 25 de străzi urmează să fie reabilitate pri  Proiectul Național „Anghel Saligny”, dar despre acestea Constantin Ana a promis că va reveni cu detalii la momentul potrivit.

Până atunci, aflăm care sunt cele 15 străzi asupra cărora se va interveni curând prin proiectul „Modernizare și reabilitare drumuri de interes local Pucioasa”.

„Având proiectul tehnic gata, toate avizele obținute, Autorizația de construire eliberată și finanțarea asigurată prin PJDL (mulțumim Consiliului Județean Dâmbovița pentru existența acestui program) astăzi am lansat achiziția contractului de lucrări prin procedura simplificată (Licitația pentru execuția lucrărilor) pentru investiția ce poartă titulatura „Modernizare și reabilitare drumuri de interes local Pucioasa”!

Prin acest proiect alte 15 strazi din mai multe zone ale orasului vor fi asfaltate!

Practic mai parcurgem încă o etapă în lupta noastră cu noroiul și cu disconfortul resimțit de cetățenii din zonele respective!

Pentru încă o bună parte din cetățenii orașului așteptarea ia sfârșit!

O altă veste bună, de data aceasta pentru alți locuitori defavorizați din acest punct de vedere, este faptul că primul nostru proiect prin programul Anghel Saligny este un alt proiect de modernizare a unui numar important de străzi (25), toate aflate în zone în care oamenii speră de peste 30 de ani să aiba acces la civilizație!

Dar despre acest proiect vom vorbi la momentul potrivit. Până atunci vă prezint în planul alăturat localizarea celor 15 străzi ce fac obiectul licitației lansate astăzi.

Totodată vă anunț faptul că, dacă vremea ne va permite, în maxim o săptămână vom începe asfaltarea cu finanțare din bugetul local a străzii Dacia (porțiunea nefinalizată), a parcărilor de la Stadion și de pe strada Avram Iancu, precum și a Intrării Aleea Ardealului (în spatele școlii Nr. 1).

Mulțumim pentru răbdarea de care ați dat dovadă fața de mine și echipa mea!”, a transmis edilul Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Constantin Ana

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top