fbpx

Platformă de știri și opinii

Peluza Nord rămâne alături de FCSB, în ciuda restricțiilor

in Sport by
Banner

Peluza Nord Steaua, partea galeriei steliste care susține FCSB, a anunțat că va participa la meciul echipei cu FC Mioveni de sâmbătă seară, care se va disputa la Buzău.

Deși mai multe galerii din România au anunțat că nu mai participă la meciurile favoriților din cauza restricțiilor cauzate de creșterea cazurilor de Covid-19 din țară, fanii celor de la FCSB vor fi alături de fotbaliștii lui Edi Iordănescu pe stadion, dar anunță că în cazul unei decizii comune a tuturor peluzelor din România de a boicota meciurile, se vor alătura.

„Peluza Nord a ales să fie alături de echipă (pe stadion) dar, în același timp, să protesteze pentru revenirea în tribună a suporterilor care prezinta teste. Astfel, alături de Asociația „Salvați Steaua” vom demara o campanie prin care vom solicita autorităților prezența pe stadion a celor vaccinati / trecuți prin boală dar și a celor testați negativ. 

În cazul în care peluzele din România vor lua o hotărâre comună sau vor iniția un protest comun, Peluza Nord se va alatura acestora și va respecta condițiile comune!”, este mesajul postat de fanii roș-albaștri.

În momentul actual, Peluza Sud Steaua (cea care susține CSA Steaua), Peluza Sud Craiova (susținătoarea celor de la FCU Craiova) și Peluza Nord Rapid au anunțat că nu vor lua parte la meciurile la care intrarea spectatorilor este restricționată, fiind acceptați doar cei vaccinați sau trecuți prin boală.

Foto: gsp.ro

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top