fbpx

Platformă de știri și opinii

Covid-19, Dâmbovița: Crevedia ajunge 13,53/1000 incidență. Situații complicate la Titu, Găești și Răcari (toate datele, 13 oct.)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Conform celor mai recente date, publicate de autoritățile din județul Dâmbovița, începând din data de 14 octombrie au intrat în carantină (covid-19) loacalitățile Crevedia, Titu și Văldeni ( trei din primele patru localități dâmbovițene, în ceea ce privește rata de incidență a cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus).

Foto- Incidență Dâmbovița, 14 octombrie 2021

La Crevedia rata de incidență a ajuns la valoarea de 13,53 la mie, cea mai mare din județul Dâmbovița. Cu situații complicate, dar și cu creșteri ale ratelor de incidență, sunt si orașele Răcari ( 8,99 la mie) și Găești ( 7,38 la mie), unde se înregistrează zeci de cazuri active. De asemenea, orașul Titu (incidență de 9,99 la mie) dar acesta a intrat în carantină, din data de 14 octombrie.

Cele mai multe cazuri active de îmbolnăvire se înregistrează la Târgoviște (584), unde rata de incidență a crescut cu aproximativ 0,2 la mie, în ultimele 24 de ore, fiind acum de 6,36/1000.

În județul Dâmbovița sunt nu mai puțin de 63 de localități ce au trecut de pragul roșu ( incidență de minim 3 la mie), din cele 89 de localități ale județului. ( toate datele în tabelul de mai jos)

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top