fbpx

Platformă de știri și opinii

Incidența a crescut la aproape 13 la mie, la Crevedia (cea mai mare din DB). La Târgoviște s-a trecut de pragul de 6 la mie. Toate datele (13 octombrie)

in Actualitate/Sănătate/Social by
Banner

Gradul de incidență a cazurilor ( covid-19) din județul Dâmbovița continuă să fie pe un trend ascendent, în multe dintre localități. La Crevedia s-a ajuns la o incidență de 12,87 la mie ( 78 de cazuri active) ceea ce reprezintă cel mai ridicat grad de incidență din întregul județ Dâmbovița.

Incidență Dâmbovița, 13 octombrie 2021

Orașele Titu, Găești, Răcari și Târgoviște sunt toate la un grad de incidență de peste 6 la mie. Municipiul Târgoviște a trecut de acest prag în data de 13 octombrie ( incidență de 6,16 la mie, 566 cazuri active de îmbolnăvire). De altfel, la Târgoviște sunt și cei mai mulți bolnavi (calculați pe localitate) din întreg județul Dâmbovița.

Sunt nu mai puțin de 15 localități ce au trecut de pragul de 6 la mie ( de la care se impun restricții suplimentare) în județul Dâmbovița.

Sunt, de asemenea, în data de 13 octombrie, 59 de localități, dintr-un total de 89, ce au trecut de pragul roșu ( incidență de minim 3 la mie).

Document complet:

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top