fbpx

Platformă de știri și opinii

Covid-19, Dâmbovița: Orașele sunt grav afectate de epidemie. Noi restricții. Titu-incidență 10,09. Peste 6 incidență la Răcari și Găești. Târgoviște – 5,98

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Din ce în ce mai multe localitați din județul Dâmbovița trec de pragul critic al incidenței cazurilor de covid-19, cel din intervalul de incidență 6-7,5 la mie. Peste o incidență de 7,5 la mie, conform reglementarilor în vigoare, singura măsură suplimntară ce se poate lua este doar carantinarea localitații, în integralitate. Autoritățile locale (CJSU-urile) pot însă aplica măsuri restrictive mai dure, punctual, atunci când situația o impune ( în general după ce pragul de incidență de 6 la mie este depășit).

În momentul de față, 12 octombrie, comuna Crevedia ( incidență 10,89) și orașul Titu (incidență 10,09) sunt singurale localități ce au trecut de pragul de 10 la mie, cea mai gravă situație din județ.

Alte două orașe, Răcari (6,82) și Găești (6,71) au trecut de pragul de 6 la mie, peste care se aplica restricții mai dure. Și la Târgoviște (549 de cazuri active) s-a ajuns aproape de pragul de 6 la mie, incidența având valoarea de 5,98/1000 în data de 12 octombrie.

Sunt nu mai puțin de 56 de localități, din cele 89 de localități ale județului, ce au trecut de pragul roșu al incidenței cazurilor (cel de 3 la mie). Pentru toate datele click Descarcă, mai jos:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top