fbpx

Platformă de știri și opinii

Comuna Crevedia a ajuns la o incidență de 10,06 la mie (cea mai mare din Dâmbovița). Toate datele din județ (11 octombrie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

În continuare, numărul cazurilor noi de îmbolnăvire, cu noul coronavirus, este pe un trend ascendent și în Dâmbovița. Cea mai mare rată de incidență, din Dâmbovița, este la Crevedia, la granița cu județul Ilfov ( cel mai afectat din țară). În localitate, rata de incidență a ajuns la valoarea de 10,06 la mie.

Incidență Dâmbovița, 11 octombrie 2021

Nu mai puțin de 52 de localități, dintr-un total de 89, din Dâmbovița, au trecut de pragul roșu ( incidență de cel puțin 3 la mie). Localitatea urbană cu cea mai comlpicată situație este Titu, unde incidența a crescut la valoarea de 9,11 la mie (93 de cazuri active, calculat la o populație de puțin peste 10.000 de locuitori). Sunt nu mai puțin de 4 localitați ce au trecut de pragul de minim 7,5/1000 ( parul maximal până la care se calculează restricțiile), respectiv Crevedia, Titu, Valea Mare și Vlădeni.

SJU Târgoviște ( arhivă)

Cele mai multe cazuri sunt la Târgoviște (496) unde incidența a crescut la valoarea de 5,4 la mie. Sunt aproximativ 110 cazuri noi confirmate la Târgoviște doar în ultimele 6 zile.

Toate datele privind număul de cazuri si incidența din județul Dâmbovița, se pot găsi accesând link-ul următor:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top