fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: Orașul Titu a ajuns la o incidență de 7,54 la mie. Două comune au “sărit” de incidența de 8 la mie

in Actualitate by
Banner

Situatia se agravează în fiecare zi în județul Dâmbovița, în ceea ce privește epidemia de covid-19. În acest moment, sunt nu mai puțin de 3 localități care au trecut de pragul maxim de incidență, până la care se calculează măsurile/restrucțiile adoptate în plan local, respectiv cel de 7,5 la mie.

În acestă situație sunt, momentan, 3 localități, în Dâmbovița: comunele Crevedia (8,91 incidență), Vlădeni ( incidență de 8,77 la mie ) dar și orașul Titu ( incidență 7,54 la mie).

Titu este singurul oraș dâmbovițean (n.r. 7 în total) cu o incidență mai mare de 6 la mie prag peste care se poate decide, teoretic, impunerea carantinăriii localității).

Inciență localități Dâmbovița, 10 octombrie 2021

Tot în Dâmbovița, cele mai multe cazuri active sunt la Târgoviște, 471, iar incidența a crescut spectaculos în ultimele zile ajungând acum, 10 octombrie, la o valoare de 5,13 la mie. Nu mai puțin de 47 din cele 89 de localități ale județului au trecut deja de pragul roșu (incidență mai mare de 3 la mie). Niciuna dintre localitățile județului nemaifiind fără cazuri active de îmbolnăvire în momentul de față ( 10 octombrie). Sunt aproximativ 1900 de bolnavi (cazuri active) în Dâmbovița. În data de 9 octombrie erau 1679 de pacienți izolați la domiciliu (cazuri relativ ușoare) și 248 de pacienți internați în spitale ( cazuri medii și grave).

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top