FCSB pleacă din București. Va juca pe stadionul unde a evoluat Chindia

in Sport by
Banner

FCSB este nevoită să plece de pe Arena Națională, iar în luna octombrie va juca pe alt stadion. Cel mai mare stadion al țării va fi locul de desfășurare a turneului „The International”, competiție online de Dota 2, astfel că va fi indisponibil pentru meciurile de fotbal.

Pentru că nu i s-a permis accesul pe stadionul Ghencea, FCSB e nevoită să plece din București. Astfel, echipa roș-albastră va juca din nou la Buzău. Aceasta ar fi fost dorința lui Edi Iordănescu. La Buzău a evoluat, din februarie până în septembrie, și Chindia Târgoviște, obligată să se tot mute în ultimii ani de pe arena proprie, aflată în reabilitare.

După pauza provocată de meciurile echipei naționale, FCSB va juca acasă împotriva celor de la CS Mioveni (16 octombrie) și FC Argeș (30 octombrie).

Arena Națională o să fie ocupată în octombrie, între 7 și 17, date la care va avea loc un turneu de Dota, un joc de strategie cu atât de mulți fani încât plătește 500.000 de euro pentru închirierea stadionului!

Faza grupelor va avea loc în perioada 7-10 octombrie, iar faza principală va începe pe 12 octombrie. Apoi, pe 17 octombrie, cele mai bune două echipe de Dota 2 din lume se vor înfrunta pentru câștigarea trofeului Aegis. Este vorba despre o competiție cu premii de 40 de milioane de dolari, din care 10% merg la bugetul statului român, sub formă de impozite.

Banner