fbpx

Platformă de știri și opinii

Mesaj Ro-Alert, transmis de autorități. Epidemia de covid-19 – Urgență Extremă în România!

in Actualitate/Social by
Banner

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis miercuri, 6 octombrie, un mesaj RO-ALERT de urgență extremă în contextul infectărilor RECORD cu noul coronavirus din ultimele zile. Mesajul a fost transmis la nivel național.

FOTO- Valeriu Gheorghiță, Arhivă

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că săptămânal va fi emis un mesaj Ro-Alert despre importanţa respectării măsurilor de prevenire, a informării din surse oficiale precum şi recomandarea de vaccinare. Un astfel de mesaj a fost transmis deja miercuri, chiar în timpul conferinţei de presă a coordonatorului campaniei “Mai mult decât atât, vor fi transmise mesaje şi prin intermeniul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către pacienţii cu afecţiuni cronice, care se află în evidenţa CNAS cu afecţiuni cronice”, a anunțat tot Valeriu Gheorghiță.

În mesajul de miercuri , 6 octombrie, se transmite că:

“În contextul creşterii accelerate a ratei de infectare la nivel naţional cu virusul Sars-COV-2, pentru protejarea sănătăţii dumneavoastră şi a celor din jur, informaţi-vă din surse oficiale şi respectaţi măsurile igienico-sanitare şi de distanţare fizică. Alegeţi să vă vaccinaţi acum împotriva COVID-19”.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top