fbpx

Platformă de știri și opinii

În Dâmbovița, se înmulțesc amenzile date de polițiști pentru neportul măștii de protecție. 39 au fost doar în ultimele 24 de ore

in Actualitate by
Banner

În actualul context epidemiologic, de la nivelul județuluiDâmbovița, masca de protecție sanitară a devenit obligatoriu a fi purtată și în spațiile deschise, în locurile aglomerate ( piețe, târguri, etc), în apropierea școlilor sau în mijloacele de transport în comun. În plus, în localitățile unde incidența cazurilor de îmbolnăvire covid-19 depăsește valoarea de 6 la mie se intenționează ca, la nivel național, să fie introdusă obligativitatea purtării măștii sanitare de protecție în toate spațiile deschise.

Imagine cu un caracter ilustrativ

La nivelul județului Dâmbovița din ce în ce mai mulți cetațeni sunt amendați pentru că nu respectă acesete reguli. Astfel:

“În cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 2.740 de persoane, au fost verificate71 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 68 de restaurante/terase/fastfood-uri, fiind aplicate 39 de sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.

Totodată, polițiștii dâmbovițeni au efectuat verificări și în 220 de mijloace de transport persoane și la 25 de operatori autorizați/transportatori de persoane.”

Au anunțat, printr-un comunicat de presă, polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top