fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița: 34 de localități în “scenariul roșu covid-19” (incidență peste 3 la mie). În 23 de localități se aplică restricții suplimentare, de astăzi (6 octombrie). Hotărâre CJSU DB

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

În urma recordului ( pentru județul Dâmbovița) înregistrat astăzi , respectiv 271 de cazuri noi de îmbolnăvire la nivelul județului, în doar 24 de ore, s-a ajuns la o incidență generală de 2,96 la mie (aproape de pragul roșu de 3 la mie). Totodată, nu mai puțin de 34 de localități dâmbovițene se află astăzi în scenariul roșu de funcționare ( incidență de peste 3 la mie), între acestea orașele Titu, Găești, Târgoviște, Răcari și Pucioasa. La Titu s-a ajuns la o incidență de 5,58 la mie, iar peste 6 la mie se poate impune carantina de noapte și de weekend.

Incidență Dâmbovița 6 octombrie 2021

La Târgoviște sunt cele mai multe cazuri active, din întreg județul Dâmbovița, respectiv 335 ( incidență de 3,65 la mie). Peste incidența de 4 la mie se adoptă măsuri restrictive suplimentare. De altfel, începând din data de 6 octombrie, autoritățile au decis că purtatul măștii de protecție devine obligatoriu, chiar și pe stradă, în toate localitatile unde gradul de incidență depășește valoarea de 6 la mie. În Dâmbovița, în acestă categorie, intră Crevedia, Râu Alb, Gura Foii și Valea Mare.

Conform unei hotărâri a CJSU Dâmbovița se constată depășirea indicelui de incidență în nu mai puțin de 23 de localități din Dâmbovița, în ultimele ore, ceea ce presupune intrarea în vigoare a unor noi restricții.

Este vorba de următoarele unități administrativ-teritoriale: Râu Alb, Vlădeni, Găești, Aninoasa, Costeștii din Vale, Corbii Mari, Dragomirești, Șelaru, Iedera, Comișani, Ciocănești, Gura Ocniței, Brezoaele, Pucioasa, Văcărești, Braniștea, Ulmi, Dragodana, Răscăeți, Hulubești, Pietrari, I.L. Caragiale și Slobozia Moară.

Pentru hotărârera CJSU click pe link-ul următor:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top