fbpx

Platformă de știri și opinii

Mesaj Ro-Alert (covid-19), pentru 13 localități dâmbovițene! Care sunt avertizările.

in Actualitate/Utile by
Banner

Un mesaj de tip Ro-Alert a fost emis în dimineața zilei de 5 octombrie pentru 13 localități din judetul Dâmbovița. Locuitorii celor 13 comunități au primit pe telefoanele mobile următorul mesaj de avertizare:

Atenție! În localitățile Vișina, Costeștii din Vale, Găești, Nucet, Corbii Mari, Vlădeni, Sălcioara, Niculești, Aninoasa, Matăsaru, Târgoviște, Valea Lungă și Răcari, se constată depăsirea incidenței umlate la 14 zile, peste 3/1000 de locuitori,începând cu data de 5.10.2021. respectați masurile sanitare pentru a nu pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA si evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENMA MÂINILOR, eviați contactul cu suprafețele comune.”

Numarul de imbolnăvire covid-19 a explodat și în Dâmbovița, în ultima saptămână. 1129 dedâmbovițeni se află în izolare la domiciliu, iar alte 168 de persoane se află internate în spitale, toți aceștia fiind infectați cu noul coronavirus. În secțiile ATI covid sunt internate 8 persoane în Dâmbovița, conform celor mai recente date ( 4 octombrie 2021) furnizate de autorități.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top