fbpx

Platformă de știri și opinii

Liga I – Chindia întâlnește FCSB, în etapa a 11-a ( 1 octombrie). Emil Săndoi: “Avem șansa noastră!”

in Sport by
Banner

Chindia se prezintă la meciul cu FCSB, din etapa a 11-a a campionatului, după o serie de patru jocuri fără gol primit, trei victorii și o remiză în Liga și Cupa României, 1-0 cu Mioveni, 2-0 cu Farul, 1-0 în Cupă cu Csikszereda și 0-0 cu FC Argeș. Bilanțul bun din ultimele săptămâni le dă încredere dâmbovițenilor, care spun că sunt pregătiți să obțină punct sau puncte din confruntarea de astăzi, ora 21.00, de la Ploiești.

Chindia 8 septembrie 2021

“Acest meci ne prinde într-o perioadă bună, venim după o serie de rezultate pozitive, ne-am calificat mai departe și în Cupa României, am rulat și tot lotul în ultima vreme. Avem totuși probleme medicale, ne-am fi dorit să avem toți jucătorii valizi. Întâlnim un adversar dificil, una dintre cele mai bune echipe din campionat. Sper să fie un joc echilibrat, și noi avem șansa noastră. Sunt convins că la acest meci vom avea mulți suporteri. Ne-au ajutat mult cu Farul, ne dorim ca așa să se întâmple și mâine seară, cu FCSB”, a prefațat Emil Săndoi jocul de vineri.

Emil Săndoi, antrenor Chindia ( 30 septembrie 2021)

Chindia a obținut un singur punct din confruntările cu FCSB susținute de la revenirea în Liga I, în vara lui 2019: un 1-1 pe Arena Națională, în returul sezonului regular 2019-2020. În rest, au fost trei înfrângeri în fața echipei lui Gigi Becali, 1-2 la Ploiești în primul sezon, 0-2 la Giurgiu în turul sezonului 2020-2021 și 0-1 pe Arena Națională în returul acelui campionat.

Doi dintre jucătorii aduși în vară de Chindia nu vor putea evolua nici astăzi, nici în următoarele meciuri ale echipei lui Emil Săndoi. Nikolas Baxevanos și Mikael Cantave au serioase probleme medicale, primul suferind o intervenție chirurgicală care îl va ține luni bune departe de gazon.
Cantave, în schimb, are șanse să revină la antrenamente peste câteva săptămâni.
Meciul Chindia-FCSB se va juca în scenariul cu tribunele la maximum 30% din capacitate, adică spre 5.000 de spectatori dacă s-ar epuiza toate biletele disponibile.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top