fbpx

Platformă de știri și opinii

CSM Târgoviște luptă mâine pentru primul trofeu al sezonului

in Sport by
Banner

Cele mai bune echipe de volei din România își vor disputa trofeul Supercupei la Brașov.

Federația Română de Volei a decis ca Supercupa Românei, atât la feminin, cât și la masculin, să fie organizată la Brașov.

Astfel, joi, 30 septembrie, Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” va găzdui Supercupa României la volei.

„La propunerea mea, președintele federației a fost de acord ca Brașovul să organizeze acest eveniment major. Este pentru prima oară după Revoluție când Brașovul primește organizarea unui eveniment. Brașovul are nevoie de volei, iar brașovenii vor avea ocazia să vadă pe viu cei mai buni voleibaliști din țară”, a spus Iulian Stoian, președintele Asociației Clubul Sportiv Vulturii Brașov.

Cele mai bune echipe din voleiul intern își vor disputa trofeul la Brașov.

La masculin, Dinamo se va duela cu Arcada Galați, iar la feminin, CSM Târgoviște va o întâlni pe CSM Volei Alba Blaj.

Meciurile vor fi transmise în direct de TVR1.

Încă un transfer la CSM Târgoviște

Cu două zile înaintea primului meci oficial al sezonului, CSM Târgoviște a anunțat transferul Lizavetei Bagaeva, o jucătoare de doar 18 ani din Belarus!

“Din sezonul 2021-2022, CSM Targoviste se va baza pe serviciile coordonatoarei Lizaveta Bagaeva, din Belarus. Noua achiziție a campioanei României este născută în anului 2003 și este considerată una dintre talentele voleiului din statul estic. Până să evolueze pentru campioana României, tânăra voleibalistă a mai jucat pentru RGUOR Minsk și Minchanka Minsk U20”, au transmis cei de la CSM.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top