fbpx

Platformă de știri și opinii

Ludovic Orban și-a depus, la partid (PNL), demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților

in Politică by
Banner

După ce a anunțat încă de sâmbătă, că va face acest gest (detalii aici- Bazar Media), după momentul în care a pierdut șefia PNL, în favoarea lui Florin Cîțu, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat astăzi ( n.r.– 27 septembrie) că și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, dar la partid.

“O demisie aflată a dispoziția președintelui PNL pentru a fi depusă în momentul în care este necesar această depunere. Nu mi-am depus demisia la Camera Deputaților pentru că dacă astăzi mi-aș fi dat demisia, cel mai probabil, în situația politică în care ne regăsim, președinte al Camerei ar fi ajuns un pesedist și nu vreau să fac niciun cadou unui pesedist.

În cazul în care în maxim 15 zile nu va fi depusă, îmi voi depune eu, personal, demisia.Este o decizie irevocabilă pe care o voi pune în practică.

Există un motiv foarte puternic care mă determină să fac acest gest. Dacă cineva își imaginează că poate să-mi închidă gura după ceea ce s-a întâmplat sâmbătă și duminică înseamnă că nu mă cunoaște. Am asistat la cele mai grave derapaje democratice săvârșite în ultimii 30 de ani. Planificatorii acestei lovituri de partid și uneltele lor jalnice din afară și din interiorul partidului și-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL și au transformat partidul în ceea ce nu a fost niciodată”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Palatul Parlamentului, în București.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top