fbpx

Platformă de știri și opinii

Ciolacu, despre Congresul PNL: “Un veritabil atentat la siguranța națională!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a criticat dur modalitatea în care s-a desfășurat Congresul PNL din data de 25 septembrie.

Liderul social democraților susține că liberalii nu s-au gândit nicio clipă la faptul că sunt 8000 de infectări cu coronavirus pe zi în România când au ales să organizeze un eveniment cu 5000 de oameni. A fost un “veritabil atentat la siguranța națională”, a mai adăugat Ciolacu.

“Dictatură, în cea mai pură formă a ei! La 1.000 de cazuri și 19 decese pe zi, au interzis celui mai mare partid din România să-și țină alegerile interne. În schimb, la aproape 8.000 de cazuri și 140 de decese pe zi, au aranjat legile pentru ca partidul prezidențial să-și țină mărețul congres.

Cinism și iresponsabilitate! Nimeni nu și-a permis să pună sănătatea și chiar viața românilor în pericol așa cum au făcut-o Iohannis, Cîțu, Orban și restul slugilor prezidențiale. Un veritabil atentat la siguranța națională!

Au mers însă prea departe! Actualul Guvern va pleca – rapid! – prin moțiune de cenzură! Iar un președinte împotriva românilor și total rupt de realitate nu poate fi partenerul de dialog prevăzut de Constituția României!

Doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalității!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Marcel Ciolacu

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top