fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul orașului Pucioasa anunță că licitația pentru drumul DC 8 a fost lansată de către CNI

in Actualitate/Administrație by
Banner

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, vine cu o veste îmbucurătoare pentru locuitorii cartierului Maluri și nu numai. Este vorba despre proiectul care prevede stabilizarea, consolidarea și modernizarea drumului DC 8, proiect pentru care Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat licitația.

Edilul a transmis că s-a muncit foarte mult pentru acest proiect și are convingerea că rezultatele vor fi pe măsură.

Pentru licitație se pot depune oferte până la data de 25 octombrie 2021, iar termenul de proiectare și execuție va fi de doar 12 luni.

“O altă dovadă a faptului că perseverența dă roade: Licitația pentru stabilizarea, consolidarea și modernizarea drumului DC 8 a fost lansată de către CNI!

Un vis poate prea îndepărtat pentru locuitorii cartierului MALURI prinde contur!

Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării în cazul acestei investiții serioase, cu o valoare de aproape 14 milioane de lei (cu TVA inclus).

S-au făcut studii geologice și hidrologice foarte amănunțite pentru a găsi soluții la toate problemele existente pe traseul DC8 (deloc puține).

Investiția constă în efectuarea unor importante lucrări “de artă”, pentru stabilizarea, consolidarea solului și preluarea apelor pluviale, urmând ca la final, după toate aceste operațiuni, să se efectueze asfaltarea drumului!

S-a muncit foarte mult și foarte serios la acest proiect important! Și sunt sigur că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor!

Faptul că termenul de depunere a ofertelor este scurt, 25.10. 2021, iar termenul pentru proiectare și execuție este de doar 12 luni, ne dă speranța că vom conecta foarte curând la civilizație acest superb cartier al orașului nostru!”, a scris primarul orașului Pucioasa pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Constantin Ana

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top