fbpx

Platformă de știri și opinii

Cinci localități din Dâmbovița au depășit pragul roșu și au incidențe ( cazuri active de covid-19) de peste 3/1000

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Numărul de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19 este într-o creștere accelerata și în județul Dâmbovița. Aproape 100 de cazuri noi ( n.r.98 mai exact) au fost raportate doar în data de 21 septembrie. La nivel de județ, rata de incidență a crescut spectaculos ajungând de la 0,87 la mie, în data de 20 septembrie, la o valoare de 0,94 la mie în data de 21 septembrie.

În momentul de față ( 21 septembrie) sunt cinci localitati în scenariul roșu de funcționare ( incidență mai mare de 3 la mie), respectiv Butimanu ( cea mai mare rată din judetul Dâmbovița, 4,97 la mie), Morteni, Tartășești, Tatărani și Crevedia.

De asemenea, alte 8 localități sunt în scenariul galben de funcționare ( incidență de peste 1,5 la mie). Printre acestea și orașul Găești.

Cele mai multe cazuri active din județul Dâmbovița se înregistrează la Târgoviște ( 119), unde gradul de incidență este de 1,3 la mie, încă sub pragul de îngrijorare ( cel de 1,5 la mie), dar cu o creștere constantă în ultimele zile.

În total, în județul Dâmbovița, în momentul de față, 21 septembrie, sunt aproape 500 de cazuri active de persoane bolnave (covid-19).

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top