fbpx

Platformă de știri și opinii

Acțiune a Poliției Rutiere. “21 septembrie-ziua fără decese pe drumurile publice”

in Actualitate by
Banner

O amplă acțiune de informare are loc în data de 21 septembrie pe toate drumurile din județul Dâmbovița. Acțiunea este organizată de polițiștii rutieri și are ca scop principal informarea participanților la traficul rutier, dar și transformarea zilei de 21 septembrie în una fără decese pe drumurile publice.

“Pe parcursul acestei zile, 21 septembrie, polițiștii de la rutieră au organizat o acțiune informativ-preventivă în vederea conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun atunci când încalcă normele privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunea a fost organizată în contextul în care, în această perioadă, la nivel european, se desfășoară operațiunea „Focus on the road”, înscrisă în Programul Operațiunilor Europene 2021 al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (ROADPOL).

Totodată, în cadrul proiectului se urmărește ca ziua de 21 septembrie să devină o zi fără persoane decedate din cauza accidentelor rutiere, pe drumurile din Europa.

Polițiștii au discutat cu participanții la trafic și le-au reamintit importanța respectării regulilor de circulație pentru prevenirea accidentelor de circulație.”

Au transmis polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top