fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița, COVID-19: Butimanu și Tărtășești au trecut de “pragul roșu” (incidență de 3 la mie). 72 de localități au cazuri active (20 septembrie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Situația epidemiei de covid-19, în județul Dâmbovița, este din ce în ce mai complicată, de la o zi la alta. În momentul de față (n.r.– 20 septembrie 2021) nu mai puțin de 72 de localități, din cele 89 ale județului, au cel puțin un caz activ de infectare cu noul coronavirus ( ultimele 14 zile).

La Butimanu ( incidență 4,30 la mie) si la Tărtășești ( incidență 3,04) s-a trecut de pragul roșu ( incidență de cel putin 3 la mie).

La Târgoviște sunt cele mai multe cazuri active din județ (110) incidența crescând accelerat ( 1.20 la mie în data de 20 septembrie), cu fiecare zi ce trece.

În 7 localități din județ s-a trecut de pragul galben ( minim 1,5 la mie). Numărul de cazuri noi, din ultima săptămână, este de 271 la nivelul întregului județ, iar analiza statistică arată o creștere accelerată a numărului de cazuri, în fiecare din ultimele 5 săptâmâni.

Pentru documentul cu gradul de incidență din fiecare localitate a județului click pe link:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top