fbpx

Platformă de știri și opinii

Ștefan are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul limfatic

in Actualitate/Social by
Banner

Facem astăzi cunoscută povestea lui Ștefan Vlădescu, un tânăr inginer în vârstă de 26 de ani, din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița.

Ștefan luptă cu o boală cruntă încă din 2019: limfom Hodkim, un cancer limfatic ajuns în stadiul 4, cu metastaze la plămâni și oase. Nenumăratele cicluri de chimioterapie prin care Ștefan a trecut până în prezent sunt fără rezultat.

Șansa lui să se vindece este imunoterapia, iar apoi transplantul de celule stem. Pentru a putea da curs acestei șanse Ștefan trebuie să ajungă la o clinică din Turcia. Costurile tratamentelor și al intervențiilor de aici se ridică la 35.050 de euro, bani pe care Ștefan și familia sa nu îi au.

Tânărul s-a căsătorit de puțin timp, la finele lunii august, iar visurile pe care le are nu sunt deloc puține. Acasă, la Vulcana Pandele, oamenii s-au mobilizat imediat pentru a-i veni în ajutor.

Duminică, 26 septembrie, de la ora 14:00, la Căminul Cultural Izvor de Apă Vie din Vulcana Pandele va avea loc specatcolul caritabil Împreună pentru Ștefan. Banii care se vor strânge aici vor ajunge la Ștefan, iar cei care nu pot participa la spectacol pot ajuta donând la urna care va fi amplasata la același cămin cultural, începând cu data de 20 septembrie.

Apelul este lansat tuturor celor care citesc aceste rânduri, întrucât se pot face donații direct în contul bancar, așa cum Ștefan vă roagă, cu speranță și încredere, în mesajul transmis mai jos.

“Salut! Numele meu este Ștefan, am 26 de ani și am nevoie de ajutorul tău!
De ce? Pentru că în octombrie 2019 am fost diagnosticat cu limfom Hodkin, un tip de cancer al sistemului limfatic. Din păcate din 2019 și până în 2021 am făcut mai multe cicluri de chimioterapie care nu au dat rezultate, ba din contră, boala a avansat. Acum sunt în stadiul 4, cu metastaze la plămâni și oase.
Am cerut părerea și altor medici din Austria și Turcia și mi-au recomandat imunoterapia. Din păcate protocolul din Romania nu îmi permite să urmez aici imunoterapie ca mai apoi sa fac transplant de celule stem așa că am apelat la o clinică din Turcia. Aceasta ar putea fi șansa mea pentru vindecare.
Din păcate, orice necesită bani, 35.050 euro mai exact, bani de care am nevoie într-un timp scurt.
Așa că, te rog, dacă poți și vrei sa mă ajuți, fă-o!
Dacă ai nevoie de documente care să ateste ce am spus mai sus, nu ezita să-mi ceri, îți voi trimite.
Îți las mai jos contul.
RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 CONT LEI sau
RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991
CONT EURO
(Cătălin Vladescu)

Mulțumesc!”, este mesajul transmis de tânărul Ștefan pentru care sperăm că odată cu ajutorul venit din partea oamenilor va veni și puterea de a merge mai departe și de a învinge boala.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top