fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Ținea 25 de câini într-un apartament de bloc. A fost nevoie de intervenția Poliției Locale. Ce s-a întâmplat

in Actualitate/Justiție by
Banner

Aproximativ 25 de patrupede trăiau într-un apartament de bloc, de pe Bulevardul Libertății, din Târgoviște. Proprietara apartamentului, în care erau adăpostiți câinii, i-a exasperat pe vecinii de bloc, ce au au fost nevoiți să apeleze la Justiție, pentru ca animalele să fie evacuate. Punerea în aplicare a sentinței judecătorești a fost făcută în data de 16 septembrie 2021, iar la fața locului polițiștii locali au găsit un adevărat focar de infecție.

“În data de 16.09.2021, în jurul orei 10.00, o echipă de polițiști locali, în baza solicitării scrise a Asociației de Proprietari nr. 50 din Târgoviște, str. Bulevardul Libertății, nr. 4, bl.A3/A2, a participat la asigurarea măsurilor de protecție la o acțiune de punere în aplicare a sentinței civile nr. 2210/03.06.2021 definitivă, emisă de către Judecătoria Târgoviște, prin care s-a hotărât evacuarea mai multor animale (câini fără stăpân), adăpostite în locuința numitei I.E.

    Cu ocazia acțiunii, au intervenit la fața locului și lucrătorii Direcției de Salubritate, iar aproximativ 25 de câini au fost transportați la adăpostul amenajat și autorizat de pe raza municipiului. În speță, urmează a fi luate măsuri de salubrizare și dezinfecție a locuinței numitei I.E.

Au transmis cei de la Poliția Locală din Târgoviște, prin intermediul unei postări pe site-ul instituției.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top