fbpx

Platformă de știri și opinii

Sen. Dragoș Popescu, răspuns pentru Corneliu Ștefan: “Susțin refacerea drumului din munte la o valoare reală, nu la preț de autostradă”

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Într-o conferință de presă susținută vineri, 17 septembrie 2021, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița și al Partidului Social Democrat Dâmbovița, a ținut să adreseze mai multe întrebări parlamentarilor PNL și USR PLUS de Dâmbovița, întrucât sumele alocate de Guvern pentru rezolvarea unor probleme care nu suportă amânare sunt inexistente.

Una dintre întrebările liderului social-democraților dâmbovițeni face referire la drumul de acces spre stațiunea Peștera-Padina, drum afectat parțial de inundații și care necesită intervenții serioase pentru a putea fi folosit de turiști inclusiv pe perioada sezonului rece. “Ce facem peste o lună, stimați parlamentari PNL și USR PLUS, închidem drumul din munte?”, a întrebat liderul PSD Dâmbovița.

Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, a venit rapid cu un răspuns pentru Corneliu Ștefan. Parlamentarul Dragoș Popescu susține că este de acord cu refacerea drumului din munte, singura problemă pe care o are cu acest proiect fiind banii. Popescu afirmă că se dorește ca reparațiile de aici să fie făcute la prețuri de autostradă și că nu poate fi de acord cu așa ceva.

Senatorul a vorbit și despre situația actuală din Guvernul României, amintind că USR PLUS dorește plecarea lui Cîțu de la conducere, însă parlamentarii PSD se opun oferind sprijin prin neasigurarea cvorumului necesar adoptării moțiunii de cenzură. Dacă ar exista voință politică să cadă Guvernul Cîțu, PSD ar iniția propria moțiune, mai spune Dragoș Popescu.

“Răspuns adresat domnului Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița

Astăzi, 17 septembrie, în cadrul conferinței de presă a PSD Dâmbovița, domnul președinte Corneliu Ștefan a adresat public mai multe întrebări parlamentarilor de Dâmbovița. Arătându-se foarte îngrijorat și în același timp supărat că nu a primit din partea Guvernului Cîțu sumele uriașe pe care le-a solicitat, președintele PSD Dâmbovița critică constant Guvernul, pe prim-ministrul actual și pe parlamentarii PNL și USRPLUS de Dâmbovița.

Pe această cale, în calitate de senator USRPLUS de Dâmbovița, îi răspund punctual.

Susțin refacerea drumului din munte afectat de calamități pe o distanță de aproximativ 250 de metri la o valoare reală, nu la preț de autostradă.

Drumul forestier, actualmente închis circulației publice, trebuie să rămână drum forestier administrat de Direcția Silvică.

Fac precizarea că USRPLUS vrea, așa cum susținem ferm și hotărât, plecarea domnului Cîțu de la conducerea Guvernului, dar parlamentarii PSD au demonstrat că nu vor asta. Dimpotrivă, aceștia îl sprijină din Parlament, în Birourile Permanente Reunite ale celor două camere, pe actualul prim-ministru.

Dacă ar exista cu adevărat voință politică și dorință ca acest Guvern condus de Florin Vasile Cîțu să cadă, ar asigura cvorumul necesar adoptării moțiunii de cenzură sau PSD ar iniția propria moțiune. Altfel, discursurile sunt pur demagogice și populiste.”, a transmis Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top