fbpx

Platformă de știri și opinii

Eveniment festiv la ISU Dâmbovița. A fost prezentat Drapelul de luptă (foto)

in Actualitate by
Banner

A fost atmosferă de săbătoare la sediul ISU Dâmbovița, de la Târgoviște, în dimineața zilei de vineri, 17 septembrie 2021. Motivul l-a constituit prezentarea Drapelui de luptă, simbol ce a fost înmânat pompierilor dâmbovițeni, în urmă cu câteva zile, la Palatul Cotroceni.

În data de 13 septembrie a.c., în cadrul unui ceremonial organizat la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Pompierilor din România, Președintele României, excelența sa, domnul Klaus Werner Iohannis, a înmânat inspectorului șef, domnul locotenent-colonel Florea Cristian-Claudiu, Drapelul de luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița.


Astăzi, 17 septembrie a.c., Drapelului de luptă a fost prezentat, într-un cadru festiv, pompierilor militari dâmbovițeni. Inspectorul șef a prezentat cele mai importante repere din istoricul pompierilor dâmbovițeni, semnificația Drapelului de luptă și a transmis un îndemn pompierilor dâmbovițeni: ”Acolo unde vă trimite datoria, fiți demni de înaintașii voștri şi nu uitaţi că nimic nu este mai onorant decât a fi în serviciul semenilor, garanți ai siguranței lor!”

Au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top