fbpx

Platformă de știri și opinii

Masca de protecție – accesoriu obligatoriu în mijloacele de transport persoane. Amplă acțiune de control, în Dâmbovița

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Conform unei hotărâri a CJSU Dâmbovița (detalii aici, Bazar Media), începând din data de 15 septembrie 2021, masca de protecție sanitară a devenit un accesoriu obligatoriu a fi purtat în spațiile deschise, aglomerate, din județul Dâmbovița, ca urmare a creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Pe parcursul zilei de miercuri 15 septembrie, o amplă acțiune de control, a polițiștilor de la IPJ Dâmbovița, a avut loc la Târgoviște, fiind verificate mijloacele auto de transport persoane.

Scopul acțiunii este de verificare a respectării prevederilor legale, în sensul în care s-a urmărit informarea atât a conducătorilor auto cât și a pasagerilor cu privire la noile norme de protecție sanitară, valabile pe tot teritoriul județului Dâmbovița.

Sursa foto articol- Captură postare facebook/ Columna TV

În mijloacele auto de transport persoane toți călătorii sunt obligați, ca pe durata călătoriei să poarte masca de protecție sanitară, în așa fel încât aceasta să acopere atât nasul cât și gura, au mai precizat polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top