fbpx

Platformă de știri și opinii

Update – Lungulețu (sat Serdanu) : Impact mortal între două mașini. Un bărbat de 76 de ani a decedat

in Actualitate by
Banner

Un accident rutier a avut loc la orele amiezii pe raza comunei dâmbovițene Lungulețu, satul Serdanu. Conform primelor informatii, furnizate de ISU Dâmbovița, cel puțin o persoană a decedat în urma accidentului.

“La locul accidentului pompierii au identificat două victime, una în cod galben medical și cealaltă decedată. Ambele persoane erau încarcerate.
S-a acționat rapid pentru extragerea primei victime care a fost preluată de un echipaj de la SAJ DB. Ulterior a fost extrasă din autoturism și persoana decedată.”

Au informat cei de la ISU Dâmbovița. La locul accidentului intervin pompierii de la Detașamentul Titu cu 1 Descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, Garda Răcari cu o ambulanță SMURD și Garda Potlogi cu o ambulanță SMURD.

Update:

Conform IPJ Dâmbovița. “Accidentul a avut loc pe DN 7, între un autoturism condus de un bărbat de 76 de ani și o autoutlitară condusă de un bărbat de 54 de ani. În urma impactului, bărbatul de 76 de a decedat. Cel de-al doile barbat a fost rănit. La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top