Platformă de știri și opinii

Update – Lungulețu (sat Serdanu) : Impact mortal între două mașini. Un bărbat de 76 de ani a decedat

in Actualitate by
Banner

Un accident rutier a avut loc la orele amiezii pe raza comunei dâmbovițene Lungulețu, satul Serdanu. Conform primelor informatii, furnizate de ISU Dâmbovița, cel puțin o persoană a decedat în urma accidentului.

„La locul accidentului pompierii au identificat două victime, una în cod galben medical și cealaltă decedată. Ambele persoane erau încarcerate.
S-a acționat rapid pentru extragerea primei victime care a fost preluată de un echipaj de la SAJ DB. Ulterior a fost extrasă din autoturism și persoana decedată.”

Au informat cei de la ISU Dâmbovița. La locul accidentului intervin pompierii de la Detașamentul Titu cu 1 Descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, Garda Răcari cu o ambulanță SMURD și Garda Potlogi cu o ambulanță SMURD.

Update:

Conform IPJ Dâmbovița. „Accidentul a avut loc pe DN 7, între un autoturism condus de un bărbat de 76 de ani și o autoutlitară condusă de un bărbat de 54 de ani. În urma impactului, bărbatul de 76 de a decedat. Cel de-al doile barbat a fost rănit. La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top