fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul

in Sport by
Banner

AFC Chindia Târgoviște a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Farul Constanța, programat sâmbătă, ora 14.30, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, în etapa a 9-a a Ligii I.

Prețuri bilete: Tribuna 0 – 30 lei, Tribuna I – 20 lei, Tribuna a II-a – 15 lei. Biletele sunt disponibile online, pe portalul myticket.ro.

Programul caselor de bilete:

Târgoviște, Calea Domnească nr. 216 (sediul clubului): miercuri, joi, vineri, între orele 8-16

Ploiești, stadion “Ilie Oană”: joi și vineri, între orele 9-16 și sâmbătă, în ziua meciului, între orele 9-15

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF), la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 75% din capacitatea stadionului.

Pe stadion vor avea acces:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces. Tinerii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea documentelor medicale. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top