fbpx

Platformă de știri și opinii

Hotărâre CJSU Dâmbovița: Masca de protecție devine obligatorie și în spațiile publice deschise, din 15 septembrie (document)

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Ca urmare a creșterii numărului de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, din ultima săptămână, CJSU Dâmbovița a luat hotărârea de a reimpune portul măștii de protecție, inclusiv în spațiile publice deschise. Hotărârea se va aplica începând din data de 15 septembrie și sunt vizate în principal locurile aglomerate, precum și spațiile din jurul unităților de învățământ, din județul Dâmbovița.

În Dâmbovița au fost înregistrate 211 cazuri noi de îmbolnăvire în ultimele 7 zile.CJSU Dâmbovița a adoptat hotărârea cu nr. 142/14.09.2021, în acest sens:

HOTĂRÂRE:

Art.1.

(1) Începând cu data de 15.09.2021, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, oboare, bâlciuri, talciocuri, zone de așteptare (stații de autobuz, peroane, autogări) pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

(2) Începând cu data de 15.09.2021, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe o rază de 50 de metri în exteriorul unităților de învățământ din județul Dâmbovița. Art.2.

Comitetele Locale pentru Situații de Urgență vor aduce la cunoștința publică măsurile dispuse prin prezenta hotărâre, prin orice mijloace de comunicare (afișare în locuri vizibile, postare pe site-urile proprii, pagini de facebook etc).

Documentul integral poate fi consultat aici:

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top