fbpx

Platformă de știri și opinii

Școala de la Căprioru, inaugurată la debutul anului școlar

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

După ce a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare, Școala Gimnazială din Căprioru a fost inaugurată luni, cu ocazia deschiderii noului an școlar, în prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a primarului comunei Tătărani, Constantin Pătru.

Elevii întorși din vacanța de vară au găsit o școală complet schimbată, cu spații moderne și primitoare și cu nimic mai prejos decât unitățile de învățământ din mediul urban.

“Copiii Școlii Generale Căprioru din comuna Tătărani au început anul școlar într-o clădire complet renovată și modernizată. Școala, la ianugurarea căreia am participat astăzi, este acum mult mai spațioasă și mai primitoare.

Le doresc tuturor elevilor, atât celor care, astăzi, au trecut pragul școlii pentru prima dată, dar și celor care se reîntorc din vacanță, să se bucure de dotările moderne pe care le au la dispoziție și să învețe cât mai bine.

Aprecierile mele merg atât către Primăria Tătărani și echipa primarului Pătru Constantin, dar și către cadrele didactice, părinții și bunicii din comună. O comunitate care pune preț pe educație și pe condițiile în care copiii noștri învață are viitorul asigurat.”, a scris președintele Consiliului Județean Dâmbovița pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top