fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, mesaj pentru elevii dâmbovițeni

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Luni, 13 septembrie 2021, când preșcolarii și elevii s-au reîntors în sălile de curs după o binemeritată vacanță de vară, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a transmis un gând pe pagina sa de Facebook.

Șeful administrației județene și-a îndreptat gândurile bune către toți copiii, tinerii, dascălii și părinții care astăzi s-au reunit pentru a da startul unui nou an școlar. Prezent la mai multe festivitâți de deschidere, președintele Corneliu Ștefan a simțit direct emoțiile micuților care au pășit pentru întâia oară pragul școlii.

<<Cu greu pot fi descrise emoțiile celor mici care, astăzi, trec pentru prima dată pragul școlii!
Trăirile sunt la fel de mari pentru părinți și bunici, dar, deopotrivă, și pentru învățătorii care le deschid drumul uneia dintre cele mai importante etape din viață!
În speranța că orele se vor desfășura în clase și nu în mediul on-line, sfatul meu, ca alt tuturor părinților de altfel, este același pe care i-l dau copilului meu: “nu se poate” nu există!
Urez mult succes, sănătate și rezultate cât mai bune elevilor, părinților si in mod special cadrelor didactice!>>, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top