fbpx

Platformă de știri și opinii

Bucegi – Un ploieștean, ce a pierdut o borsetă plină cu bunuri de mare valoare, a avut noroc cu jandarmii dâmbovițeni

in Actualitate by
Banner

Din cauza unei neglijențe personale, un ploieștean a fost pe punctul de a pierde, în Bucegii dâmbovițeni, o borsetă plina cu bunuri de mare valoare, bani, acte, telefoane mobile și carduri bancare. Norocul său a fost că, deși boseta a fost pierdută într-o zona muntoasă, aceasta a fost găsită de jandarmii montani din Dâmbovița. Ploieșteanul a avut noroc și a doua oară, fiind identificat destul de rapid de jandarmi, ce i-au înapoiat toate bunurile.

Datorită vigilenţei de care au dat dovadă jandarmii montani de la Postul Peștera, aflați în patrulare pe traseele turistice, un ploieștean şi-a recuperat, în acest weekend, borseta pierdută în munții Bucegi.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Ploiești, se afla împreună cu familia și alți prieteni la munte pentru a vizita un obiectiv turistic. La plecare din zona Peșterii Ialomiței, turistul a uitat borseta pe capota autoturismului, iar în timpul mersului aceasta s-a pierdut.

Jandarmii montani au găsit-o pe marginea drumului în zona Lunca Padinei. La scurt timp l-au identificat pe proprietar și i-au înapoiat bunul pierdut, iar acesta le-a mulţumit pentru gestul şi operativitatea de care au dat dovadă.

În borsetă, pe lângă bani, se mai aflau două telefoane, documente personale, precum carduri bancare și cartea de identitate, cu ajutorul căreia jandarmii au reuşit să identifice persoana care o pierduse.

Au precizat reprezentanții IJJ Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top