fbpx

Platformă de știri și opinii

Start al proiectului „PREGONLINE” la Universitatea „Valahia” din Târgoviște

in Actualitate/Educație by
Banner

Vineri, 13 august 2021, la Universitatea „Valahia” din Târgoviște a demarat proiectul „PREGONLINE – Pregătiți pentru educație on-line! Asigurarea accesului studenților la procesul de învățare în mediul on-line în condițiile pandemiei SARS CoV 2”.

Proiectul al cărui beneficiar este Universitatea „Valahia” din Târgoviște are o durată de 6 luni și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 – Competitivi împreună.

Obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă asigurarea echipamentelor tehnice necesare studenților care sunt beneficiari ai burselor sociale și ai burselor sociale ocazionale pentru a putea participa, în bune condiții, la cursurile susținute on-line în contextul pandemiei de COVID-19.

Nu mai puțin de 215 tablete școlare cu acces la internet vor ajunge la studenții Universității „Valahia”, atât la cei care studiază la facultățile din Târgoviște, cât și la cei care sunt înscriși la facultățile de la Alexandria.

Proiectul „PREGONLINE” are o valoare totală de 284.216,03 lei, suma de 241.583,63 lei reprezentând cofinanțarea din bani europeni.

Sursa: Universitatea  „Valahia” din Târgoviște

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top