Platformă de știri și opinii

Ludovic Orban (președinte PNL), la Târgoviște: „PNL nu are nicio datorie față de președintele Iohannis, dimpotrivă…”

in Politică by
Banner

Încă președinte al PNL, Ludovic Orban a venit la Târgoviște pentru a își lansa Moțiunea „PNL-Forța Dreptei”, programul cu care candidează pentru obținerea unui nou mandat de președinte al PNL, la congresul din 25 septembrie.

Foto- Ludovic Orban ( președinte PNL)

În fața membrilor de partid, de la PNL Dâmbovița, la „Clubul Studenților” din Târgoviște, Ludovic Orban a făcut câteva afirmații „tari” la adresa contracandidatului său, premierul Florin Cîțu, în lupta pentru președinția PNL, la congresul național al liberalilor ce va avea loc la finalul lunii septembrie.

Iată câteva dintre declarațiile lui Ludovic Orban:

Foto- Virgil Guran (președinte PNL Dâmbovița)

„Nu ai voie să pleci de aici , Virgil, până nu câștigi președinția CJ Dâmbovița” (n.r. – la adresa liderului PNL Dâmbovița, Virgil Guran, ce se întrebase, anterior, dacă este cazul să mai rămână președinte al PNL Dâmbovița)”

„Nici mie nu mi-a venit să cred că Florin Cîțu vrea să candideze la președinția PNL. Trebuie să ai ceva în spate ca să râvnești la scaunul Brătienilor.” …” Să candidezi, când nici nu s-a uscat bine cerneala pe adeziunea la PNL, îți trebuie îndrăzneală, ca să nu spun altceva.

„Să te postezi în chip de Superman, pe rețelele de socializare, înseamnă ca ai o problemă mare.”

„Când mă uit pe paginile lor (n.r. – ale celor ce îl susțin pe Florin Cîțu, din PNL) mi se face frică, când văd ce reacții stârnesc oamenilor.

Foto- 10 septembrie 2021, Târgoviște

„Sunt un om foarte bogat, dar în fapte bune și în prieteni. Eu iubesc oamenii(…) Scopul meu a fost întotdeauna să ajung în inima oamenilor.” Dacă nu voi mai fi președinte PNL voi știți că eu rămân în inima voastră.”

„PNL nu are nicio datorie față de președintele Iohannis, dimpotrivă…” „După ce voi câștiga președinția PNL vă asigur că va fi același parteneriat de succes cu președintele României, așa cum a fost și înainte.”

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top