fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia joacă astăzi la Mioveni (ora 18.00)

in Sport by
Banner

Chindia va juca astăzi, ora 18.00, cu CS Mioveni, formație aflată în formă foarte bunî în ultimele etape ale campionatului. După un început dificil, cu două înfrângeri, argeşenii au luat 10 puncte din ultimele cinci meciuri şi au urcat în clasament până pe locul al șaptelea.

De partea cealaltă, Chindia a rămas o echipă bine aşezată în teren de către Emil Săndoi, adversarii având, în dese rânduri, probleme în a desface apărarea târgoviştenilor.

Cel mai eficient jucător din rândul gazdelor a fost Bogdan Rusu, vârful grupării din Mioveni trecându-şi în cont două goluri şi două penalty-uri obţinute. În schimb, oaspeţii sunt şi în acest sezon, în mare parte, dependenţi de cuplul din atac format din Daniel Florea şi Daniel Popa, aceştia contribuind decisiv la trei dintre cele cinci goluri marcate de formaţia dâmboviţeană.

Mediile de vârstă

CS Mioveni – 27 ani şi două luni, a doua cea mai mare din campionat;

Chindia – 26 ani şi o lună.

Tiberiu Căpuşă este singurul jucător din cele două tabere care a bifat toate minutele în primele șapte runde.

Șapte dintre cei 21 de fotbalişti utilizaţi de CS Mioveni în ediţia curentă au debutat în principala competiţie internă în acest sezon.

Am avut o perioadă de acumulări în pauza competițională. Întâlnim o echipă care, după părerea mea, este revelația campionatului în acest moment. CS Mioveni este o echipă disciplinată, cu un grup bun, care a adunat puncte. Știm că ne așteaptă o partidă dificilă, dar vom încerca să scoatem maximum posibil. Suntem pregătiți și mental, și fizic” – Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top