fbpx

Platformă de știri și opinii

România, (doar) egal în Macedonia. Ce spune selecționerul Rădoi

in Sport by
Banner

Selecţionerul Mirel Rădoi s-a declarat mulțumit după remiza obținută de România la Skopje, scor 0-0, precizând că principalul obiectiv al tricolorilor a fost să nu primească gol în meciul cu Macedonia de Nord din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Iată cele mai importante declarații ale selecționerului echipei naționale:
  • “Am avut două obiective de la această partidă. Primul a fost să ținem rezultatul de 0-0 până în minutul 70, iar după să venim mai sus, să fim mai incisivi în atacurile noastre și să marcăm. Din păcate, n-am făcut-o.
  • Le mulțumesc băieților pentru această perioadă, n-am ce să le reproșez la nivel de concentrare. Poate în această seară au existat momente de precipitare, dar a fost și terenul cum a fost.
  • N-am făcut calcule. Mă gândeam să luăm nouă puncte, pentru a termina pe locul doi. Am avut o șansă în această seară, după rezultatul din Armenia. Lumea râdea când spuneam că Liechtenstein începe să crească.
  • Îi înțeleg și pe jucători, a fost o presiune pe care au simțit-o după acel 1-1 dintre Armenia și Liechtenstein. Poate că jocul nostru ar fi arătat altfel dacă bătea Armenia.
  • Nu pot spune că sunt nefericit că am terminat la egalitate. Mergem în continuare cu șanse reale pentru locul doi. Cu punct sau puncte în Germania, tot va trebui să batem Armenia acasă”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit Digisport.

Reprezentativa României a terminat la egaliate, miercuri seară, la Skopje, scor 0-0, meciul disputat împotriva selecţionatei Macedoniei de Nord, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Rezultatele înregistrate miercuri în Grupa J:

Armenia – Liechtenstein 1-1

Islanda – Germania 0-4

Macedonia de Nord – România 0-0


Clasamentul Grupei J:
1. Germania (13-2 golaveraj) 15 puncte

2. Armenia (7-9) 11

3. România (9-6) 10

4. Macedonia de Nord (11-6) 9

5. Islanda (6-14) 4

6. Liechtenstein (2-15) 1.


La Cupa Mondială din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar locurile secunde urmează să dispute baraje.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top