fbpx

Platformă de știri și opinii

România joacă astăzi cu Macedonia de Nord. Duel foarte important la Skopje

in Sport by
Banner

Azi, de la ora 21:45, România întâlnește Macedonia de Nord, la Skopje, într-un meci din preliminariile pentru CM 2022.

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a declarat că a început acţiunea primei reprezentative cu un lot de 26 de jucători, dar după accidentările şi cazurile de Covid-19 au rămas doar 17 fotbalişti, și a subliniat că este nevoie de unitate înaintea meciului cu Macedonia de Nord.

Florin Tănase, Denis Drăguş, Denis Alibec şi Marian Aioani s-au accidentat, Dorin Rotariu şi Ianis Hagi au fost testaţi pozitiv la Covid-19, iar Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au fost incerţi până în momentul în care au venit rezultatele negative ale testelor PCR.

Avem 17 jucători la antrenament, dar e clar că această stare pe care o avem în momentul de faţă din punct de vedere emoţional ne poate clătina puţin. Dar cred că până la urmă ce nu ne poate doborî ne întăreşte. Acesta este un moment oportun pentru noi să arătăm cât de uniţi suntem şi cum reuşim să trecem peste această problemă din punct de vedere mental. Aş asemăna această problemă cu perioada de anul trecut când noi am jucat în Islanda. Dar eu cred că acest moment dificil ne va uni mai mult. Am început această acţiune cu 26 de jucători şi în seara asta am avut la antrenament doar 17. Dar jucătorii pe care îi chemăm nu sunt doar pentru a completa lotul. Sunt jucători pe care ne bazăm, deci jucătorul care îl va înlocui pe Ianis Hagi va şti foarte bine ce are de făcut“, a spus Rădoi.

În precedentele două meciuri disputate de la începutul acestei luni, România a învins Islanda (scor 2-0, la Reykjavik) şi Liechtenstein (scor 2-0, la Bucureşti). Echipa antrenată de Mirel Rădoi a urcat pe locul al treilea în clasamentul grupei, devansând Macedonia de Nord.

Sursa: Digisport

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top