fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga, critici dure la adresa premierului Florin Cîțu

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Daniel Blaga, deputat USR PLUS de Dâmbovița, întărește declarațiile făcute cu o zi în urmă, și anume că Guvernul nu mai poate funcționa cu Florin Cîțu.

Deputatul USR PLUS de Dâmbovița a afirmat că premierul Florin Cîțu îi obligă pe parlamentarii liberali să absenteze fără motiv de la momentul citirii moțiunii de cenzură de mâine.

“Un parlamentar ar trebui să reprezinte în Parlamentul României interesele comunității și implicit ale cetățenilor, nu să execute ordine de partid. Un parlamentar ar trebui mai apoi, asemeni milioanelor de angajați din România, să-și servească funcția, nu să chiulească de la muncă.

Din păcate însă, după ce și-a găsit „Ciolacu de salvare”, Florin Cîțu apelează la tot felul de tertipuri, care de care mai lipsite de scrupule, pentru a amâna inevitabilul. După reactivarea USL-ului, după toate fake-news-urile privind lipsa de legalitate a moțiunii, (încă) Primul Ministru găsește de cuvință să o comită din nou, forțând parlamentarii din propriul partid să absenteze nemotivat mâine, la citirea moțiunii de cenzură, amenințând chiar cu represalii în caz că acest lucru nu se va întâmpla. În caz că mai avea cineva vreun dubiu: Florin Cîțu, nu un grup întreg parlamentar, trebuie să plece. Definitiv.”, a scris Daniel Blaga pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Blaga 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top