fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD Dâmbovița solicită președintelui Iohannis să îl demită pe premierul Florin Cîțu, pentru a rezolva criza politică

in Politică by
Banner

La fel ca și reprezentații USR-Plus și reprezentanții PSD Dâmbovița susțin că demisia sau demiterea premierului Florin Cîțu este singura șansă ca România să iasă din criza politica a momentului.

Social democrații dâmbovițeni îi solicită președintelui Klaus Iohannis să îl demită pe premierul Florin Cîțu, considerând că PSD ar trebui chemat la Cotroceni, alături de toate partidele parlamentare, pentru formarea unui nou Guvern, după acest lucru.

Comunicat de presă PSD Dâmbovița:

„PSD consideră că soluția cea mai rapidă de încetare a crizei politice și
guvernamentale este ca președintele Klaus Iohannis să își exercite rolul constituțional de mediator și să solicite demisia urgentă a prim-ministrului Florin Cîțu. O astfel de intervenție din partea președintelui ar pune capăt imediat conflictului politic care afectează grav România.
Este inacceptabil ca economia României să fie paralizată, iar cetățenii să se
afunde în sărăcie din cauza unei singure persoane, care se încăpățânează să se agațe de funcția de șef al Guvernului.
Președintele Klaus Iohannis este direct răspunzător de eșecul „Guvernului Său”, întrucât a girat personal numirea lui Cîțu în funcția de premier și a agreat participarea USRPLUS la guvernare, alături de PNL și UDMR, într-o Coaliție a Pierzătorilor în alegeri. Toate aceste partide sunt vinovate în egală măsură de catastrofa economică și socială pe care o vedem în prezent în România.
Prin urmare, președintele Iohannis are obligația să iasă din letargia care-l
caracterizează pentru a cere demisia a premierului Cîțu, iar apoi să convoace la consultări toate partidele parlamentare în vederea instalării unui guvern legitim, în cel mai scurt timp.

Au transmis cei de la PSD Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top