fbpx

Platformă de știri și opinii

Sen. Dragoș Popescu: “Această Coaliție poate să-și continue munca. Cu o singură condiție: Florin Cîțu să plece!”

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, și-a arătat susținerea pentru colegii săi de partid care s-au văzut nevoiți în această seară să demisioneze din Guvernul Cîțu.

Senatorul Dragoș Popescu i-a felicitat pe miniștrii USR PLUS pentru tot efortul depus în ultimele luni și a menționat că pentru a mai putea funcționa coaliția de guvernare este nevoie ca Florin Cîțu să plece.

“A început cu Vlad. A continuat cu Stelian. Sunt astfel acum alături de Cătălin Drulă, de Ioana Mihăilă, de Ciprian Teleman, de Claudiu Năsui și de Cristian Ghinea. Demisia în bloc pare o măsură dură însă e una necesară, una cu care nu am cum să nu mă solidarizez. Îi felicit pentru toată munca depusă și pentru tot efortul din aceste luni.

Am convingerea că această Coaliție poate să meargă mai departe. Va fi nevoie de dialog și va fi nevoie ca bunăstarea cetățenilor, nu interesele obscure de partid, să primeze, însă această Coaliție poate să-și continue munca. Cu o singură condiție: Florin Cîțu să plece.”, a scris senatorul Dragoș Popescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Dragoș Popescu

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top