Naționala revine în Ghencea

in Sport by
Banner

Au fost programate primele meciuri ale naționalei mari a României, pe noul stadion Steaua. Arena din Ghencea va fi casa primei reprezentative pentru duelurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Armenia și Islanda.

Totul a fost confirmat de pagina de Facebook, Echipa națională de fotbal a României, administrată de Federația Română de Fotbal, astfel că totul e la nivel oficial. Așadar, pe stadionul Steaua naționala mare a României va debuta pe data de 11 octombrie, cu Armenia.

O lună mai târziu, pe 11 noiembrie, acolo va avea loc și confruntarea cu Islanda.

”ULTIMA ORĂ: Tricolorii vor juca meciurile cu Armenia (11 octombrie) și Islanda (11 noiembrie) din preliminariile CM 2022 pe stadionul Steaua!”, sună anunțul oficial.

România, pe locul 4 în Grupa J 

Cele două meciuri, cu Armenia și Islanda, pot stabili calificarea României la Campionatul Mondial sau prezența în barajul pentru accederea la turneul final. După etapa a 4-a a fazei grupelor, România e pe locul 4, cu 6 puncte, la patru puncte de liderul Armenia și la trei puncte de locul 2, Germania.

Următorul meci al României, în preliminariile Campionatului Mondial, este programat duminică, de la ora 21:45, contra naționalei din Liechtenstein, pe Arena Națională.

România U21 a ratat șansa să debuteze pe stadionul Steaua 

Naționala României U21 putea fi prima selecționată care putea debuta pe stadionul din Ghencea. Confruntarea amicală cu Anglia U21 era programată acolo, pe 3 septembrie, doar că aceasta nu a mai avut loc în cele din urmă. În tabăra englezilor au fost depistate două cazuri de COVID-19, iar amicalul a picat.

Stadionul Steaua trebuia să găzduiască și testul României U21 cu Georgia U21, din 7 septembrie, dar acesta a fost mutat la Voluntari, pe arena ”Anghel Iordănescu”.

Foto: Răzvan Păsărică

Banner