fbpx

Platformă de știri și opinii

A avut loc a opta ediție a competiției BikeXpert Alpine Challenge Pucioasa

in Actualitate/Administrație/Sport by
Banner

Sâmbătă, 4 septembrie, în orașul stațiune Pucioasa, a avut loc ediția a opta a competiției BikeXpert Alpine Challenge.

Aproximativ 500 de participanți au fost înscriși anul acesta în cursă, iar proiectul a fost cofinanțat de către Primăria Orașului Pucioasa și Consiliul Județean Dâmbovița.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a fost prezent la deschiderea competiției, alături de Luciana Cristea, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, dar și de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

“Început de zi și de week-end plin de energie!

Astăzi, alături de colegii mei, am dat startul BikeXpert Alpine Challenge Pucioasa, competiție care, anul acesta, a ajuns la a 8-a ediție!

Concursul de mountain bike din orașul stațiune este deja cunoscut la nivel național, numărul participanților ajungând acum la aproape 500.

Nu poate decât să mă bucure organizarea unor astfel de evenimente, mai ales că acestea arată capacitatea și potențialul județului nostru de a susține manifestări de o asemenea amploare.

Trebuie să recunoaștem meritele inițiatorilor și organizatorilor, să le mulțumim participanților, dar și celor care au susținut, din orice punct de vedere, concursul BikeXpert Alpine Challenge Pucioasa.”, a transmis președintele Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Rezultatele concurenților la BikeXpert Alpine Challenge Pucioasa se regăsesc aici.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top