fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia, (doar) egal cu FC Brașov, într-un meci amical

in Sport by
Banner

FC Brașov și Chindia Târgoviște au profitat de pauza din campionat generată de meciurile echipelor naționale și s-au întâlnit astăzi, într-un amical de 120 de minute disputat pe stadionul Metrom din Brașov. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0).

Iulian Roșu (24) a deschis scorul pentru divizionara secundă antrenată de Ilie Stan, iar Daniel Popa a egalat în minutul 116 pentru trupa din prima ligă pregătită de Emil Săndoi.

Prima repriza a fost echilibrată, însă cu puține ocazii la cele două porți. Daniel Florea i-a dat primele emoții portarului Gârniță cu un șut bun din lovitură liberă.

Iulian Roșu a deschis scorul în minutul 24, atunci când mijlocașul brașovean a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, direct în vinclul porții lui Căbuz.

Până la finalul primei reprize, doar Andrei Șerban a mai avut un șut periculos, puțin pe lângă bara din dreapta lui Gârniță.

La pauza, cei doi antrenori au schimbat garniturile. Daniel Popa a avut două bune ocazii, mai întâi un șut peste din 10 metri lateral dreapta și apoi un șut respins greu de Mutu. Brașovenii au replicat prin Negrean, servit ideal de Mihalcea, cu un șut pe lângă poartă.

Mihalcea a fost și el aproape de gol, însă Căbuz a reușit să respingă. Pe final, elevii lui Săndoi au dominat, iar Daniel Popa (116) a restabilit egalitatea, profitând de o nesincronizare în defensiva brașovenilor.

Emil Săndoi a fost nemulțumit de starea gazonului de pe Metrom. ”Mai puțin contează rezultatul. A fost o săptămână plină pentru noi, iar azi am încercat să folosim două echipe, să joace fiecare jucător câte 60 de minute. Din păcate, starea terenului nu a fost prea bună astfel că am fost dezavantajați. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. Brașovul a dat o replică bună, au câțiva jucători interesanți, le urez multă baftă în campionat”, a spus Săndoi.

Antrenorul Chindiei recunoaște probleme pe care echipa sa le-a avut în acest start de sezon. ”Pregătim meciul din campionat cu Mioveniul, sperăm să nu mai facem greșelile defensive pe care le-am făcut în ultima perioadă pentru că aici au fost principalele noastre probleme. Chiar și la meciul de azi am mai făcut unele greșeli. Sunt și câțiva jucători noi, sunt și jucători care parcă și-au mai pierdut din rigurozitatea pe care au avut-o în campionatul trecut. În campionatul trecut eram o nucă greu de spart, dar acum doar pe greșeli personale am luat câteva goluri care ne-au costat puncte”, a spus Săndoi.

Întrebat dacă își mai dorește jucători, antrenorul Chindiei a spus că tot timpul este nevoie de jucători: ”Să vedem dacă și putem. Avem câteva posturi descoperite sau ne trebuie dublură pe posturile respective.”

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top